Rik-Wim en Erika Veluwenkamp

Als vrienden van Mirjam hebben wij de eer om deel uit te mogen maken van de thuisfrontcomissie, wat wij met veel plezier doen. Samen beheren wij de mails die binnen komen en versturen we de nieuwsbrieven. Daarnaast houden we de financiën bij wat binnenkomt via de sponsors, hartelijk dank voor u/jou bijdrage! We hebben Mirjam weggebracht naar Oekraïne en hebben de omgeving bekeken en het ziekenhuis waar Mirjam werkzaam is. Met die beelden in ons hart en hoofd hopen we als TFC Mirjam zo goed mogelijk te ondersteunen en zo mogelijk snel een keer terug te gaan naar Oekraïne. Voor vragen mag u/jij altijd mailen, bellen of appen. Het telefoonnummer staat vermeld op de nieuwsbrief en onder 'Contact'. 

 

Arita en Antonet van Tilburg 

Wij zijn vriendinnen van Mirjam en hebben via die weg een plaatsje in de TFC. In het dagelijks leven werken we als verzorgende in de ouderenzorg. In 2012 zijn wij drie maanden in Indonesië geweest om daar in een weeshuis te helpen. Het werk wat Mirjam in Oekraïne gaat doen (zorgen voor kinderen die dat hard nodig hebben) zit daarom ook zeker in ons hart. We weten hoe het voelt om (ondanks al je inspanning en werk) tekort te schieten in je zorg/aandacht. Ook hebben we ervaren hoe belangrijk het medeleven en sponsoring van iedereen was. We waarderen jullie interesse in Mirjam's  werk dan ook zeker!

Onze taken in de TFC zijn het actueel houden van het adressenbestand en het (mee)schrijven/opstellen en versturen van de nieuwsbrieven. Ook geven we (als er vraag naar is) presentaties voor bedrijven/sponsors om het werk van Mirjam meer onder te aandacht te brengen en te houden.