Arita van Tilburg 

Ik ben Arita van Tilburg, geboren op 8 december 1990. Ik ben werkzaam in een verpleeghuis in de ouderenzorg en woon in Boven-Hardinxveld. Als vriendin ben ik betrokken geraakt bij het werk van Mirjam en vanaf het begin in haar HomeTeam mogen deelnemen. Mijn taak binnen het HomeTeam is vooral het contact met Mirjam. We hebben wekelijks een video-afspraak om dingen door te nemen en samen een planning te maken. Verder ben ik voorzitter en stuur ik nadat ik met Mirjam gesproken heb de andere teamleden een berichtje als er dingen moeten gebeuren. Als ik van Mirjam hoor wat haar hulp de kinderen oplevert, zet ik mij daar graag voor in. Helpt u/jij ook een handje mee?

Erika Veluwenkamp

Ik ben Erika Veluwenkamp, 28 jaar en woon samen met mijn man Rik-Wim en ons zoontje Leander in Nunspeet. Als lid van het hometeam ben ik betrokken bij Mirjam en haar werk in Oekraïne. Het werk van Mirjam is niet makkelijk en veel schrijnende dingen maakt ze daar mee. Doordat ik zelf verschillende keren in Oekraïne ben geweest heb ik van dichtbij gezien en meegemaakt hoe hard het werk daar nodig is. Gebed en financiële steun bevelen we daarom van harte aan! Ook deze kinderen hebben een ziel voor de eeuwigheid, en het in aanraking brengen van Gods Woord en de lichamelijk en emotionele zorg is onmisbaar nodig. Bid u/jij ook mee?

Thirza de Geus 

In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg. Zelf ben ik twee keer in Oekraïne geweest, om voor twee weken te werken in het ziekenhuis in Vinogradiv. Daar heb ik in 2018 met Mirjam samengewerkt en zo hebben wij elkaar leren kennen. Het land, de kinderen en mensen hebben mij daarna niet meer losgelaten. Mijn taken in het HomeTeam zijn o.a. het plannen van vergaderingen en het meedenken met acties. Het is mooi om op deze manier betrokken te zijn bij het werk van Mirjam.

Antonet Verrips 

Mijn naam is Antonet Verrips, de vrouw van Bas en de zus van Arita. Ik woon en werk in Sliedrecht. Als verzorgende ben ik werkzaam in het verpleeghuis bij ouderen met een vorm van dementie. Vanaf de start ben ik betrokken bij het HomeTeam van Mirjam. Binnen het HomeTeam houd ik contact met de achterban en verzorg ik de nieuwsbrieven. Samen met Bas ben ik in 2019 bij Mirjam geweest, door de reis en de vele verhalen van Mirjam besef ik hoe hard de hulp nodig is. Er zouden geen kinderen op deze wereld moeten zijn zonder kans op ontwikkeling, zonder aandacht, zonder liefde. Door Mirjam en jullie steun kunnen wij een kleine groep kinderen bieden wat ze nodig hebben. 

Bas Verrips

Mijn Naam is Bas Verrips, de man van Antonet. Sinds de zomer van 2019 actief in de thuisfrontcommissie voor Mirjam. In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige. Binnen het team houd ik me onder andere met de financiën bezig. Ik heb in september van 2019 mogen afreizen naar Oekraïne om van dichtbij het werk van Mirjam te mogen meemaken. Dat heeft veel indruk op mij gemaakt. Daarom wil ik nu en in de toekomst er voor zorgen dat de kinderen die Mirjam middels haar werk ontwikkelmogelijkheden en indirect perspectief bied door kan gaan.

Jarno Breen

Mijn naam is Jarno Breen, ik woon in Zeeland en ik ben 21 jaar oud. Ik maak sinds 2020 onderdeel uit van het hometeam. Mirjam en ik hebben al heel wat jaar contact met elkaar. Het begon allemaal met Mirjam als kinderoppas. Na deze tijd zaten we in dezelfde gemeente op dezelfde bijbelstudiegroep. Zodoende heb ik Mirjam door de jaren heen goed leren kennen.

Het is fijn om nu iets voor Mirjam te kunnen betekenen en deel uit te maken van het hometeam. Ik ben ondersteunend penningmeester en daarnaast vul ik hier en daar de gaatjes op. Het is mijn verlangen om biddend achter Mirjam te staan en daarnaast fysiek te helpen waar ik kan.