Voorbereidingen en afscheid nemen

Gepubliceerd op 12 juli 2018 om 21:18

Hallo allemaal,

Dit is de eerste Blog. Ik ben natuurlijk nog in Nederland, maar ik wil jullie op de hoogte brengen en houden van de voorbereidingen.

Afscheid nemen
De tijd van afscheid nemen is aangebroken.. Gezinnen waar ik heb gewerkt, mensen die ik regelmatig ontmoet, dingen die ik graag doe.. Alles wordt de laatste keer. Makkelijk is het niet, maar als ik bedenk waarom ik ook alweer weg ga, dan is het allemaal niet zo erg meer.

Voorbereidingen
De voorbereidingen zijn in volle gang!
Fijn dat er zoveel mensen spulletjes en kleertjes mee willen geven voor de kindertjes daar! Ik heb nu al zin om ze mooi aan te kunnen kleden😍 Ondertussen moet ik regelmatig voor inentingen naar de GGD, heb ik een andere verzekering aangevraagd, ben ik langs de huisarts geweest voor een 'fit for duty' verklaring, is de TFC hard op zoek naar VERVOER, komen er mailtjes binnen om aan te melden voor de nieuwsbrief, hebben we op de Zin-in flyers uitgedeeld, is er een verjaardag- en afscheidsmiddag geweest met de gezinnen enz. enz. Er is dus al veel gedaan gelukkig! Op dit moment vraagt het zoeken naar financiële middelen en een manier van vervoer het meeste aandacht. Wilt u meebidden dat dit ook goed komt?! Zondagmorgen heb ik een preek gehoord over Jozef: 'Gaat tot Jozef, doe wat hij u zegt!' Zijn schuren zijn vol!

Binnenkort hoop ik jullie verder op de hoogte te brengen van de vorderingen! 

Liefs Mirjam

(Deze blog mag gedeeld worden!)

Reactie plaatsen

Reacties

Joke de Visser.
6 jaar geleden

Nou Mirjam ik hoop en bid dat je daar een heel goede tijd mag hebben. Het zal een grote verandering voor je zijn. Ik hoop steeds wat van je te lezen. 🙋🏻

suzan bosman
6 jaar geleden

Ga met God en Hij zal met je zijn
bij gevaar, in bange tijden
over jou zijn vleugels spreiden
Ga met God en Hij zal met je zijn.