Huisje gevonden!

Gepubliceerd op 9 februari 2019 om 22:12

Dit keer een kort maar blij bericht; ik heb na inmiddels een halfjaar in Oekraïne te zijn eindelijk een huurhuisje gevonden:-)! Ik woon er nu sinds vorige week zaterdag. Omdat het allemaal nogal gek ging, was ik nog niet gelijk enthousiast en heb ik het nog even afgewacht tot ik echt zelf de sleutels had en er had geslapen. 2 weken eerder had ik dit huisje al bekeken en afgesproken dat ik het ging huren. Nadat ik het enthousiast had verteld tegen mijn familie, werd ik gebeld dat het toch niet door ging. Dit was een enorme teleurstelling! Toen ik na 2 weken gebeld werd dat ik het toch kon huren, was ik dus ook erg terughoudend. Maar na meerdere gesprekken en verschillende meningen te hebben gehoord, heb ik toch besloten om het te doen. Donderdag belden ze, vrijdag kreeg ik de sleutel en zaterdag ben ik verhuisd:-). Heel fijn dat verschillende mensen van het team en van de kerk mee hebben geholpen! Inmiddels wordt het steeds bewoonbaarder met behulp van een wasmachine, bed, koelkast, kastje enz. en ook steeds gezelliger:-). Ik hoop dat ik hier nog een poosje mag blijven wonen en van de tuin kan gaan genieten als het zomer wordt! 

Bij deze van harte welkom in Oekraïne! ;-)

 

Hartelijke groet,

Mirjam

(Binnenkort komt er weer een nieuwsbrief en een blog over de kinderen!)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Heleen Bakker
5 jaar geleden

Wat leuk Mirjam!! Het ziet er al gezellig uit! Een goede tijd gewenst daar!!